1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Choco Milk staut - Infeksjon

En tråd i 'Brygging' startet av Gunnar Schie, 12 Feb 2020.

  1. Gunnar Schie

    Gunnar Schie
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Jeg har brygget en choco Milk staut som har stått til gjæring i 3 uker. Den var antakelig klar til tapping etter 2 uker, men rakk ikke tappe på fat før. Nå ser jeg at det var antydning til infeksjon på toppen av fatet.
    Vil da hele batchen være infisert og ødelagt? Jeg satte ned i hevert og tappet over på fat, og tømte ut de siste literne som var på toppen.
    Er det bare å tømme ut?
    [​IMG]


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  2. loebrygg

    loebrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Jeg syntes ikke nødvendigvis det der ser ut som en infeksjon
    Hvordan er smaken?
     
  3. Rune Kallhovd

    Rune Kallhovd
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Kongsberg
    Syns ikke det ser ut som noen infeksjon jeg heller - ser mer ut som gjær/humle rester som flyter på toppen.
     
  4. Gunnar Schie

    Gunnar Schie
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Kanskje det ikke er det, smaker helt greit synes jeg


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     

Del denne siden