Du må da ikke fylle bryggeren med fugeskum!Vis vedlegget 64754
Lukten er enda deiligere.
Føler med deg...
Må få høre hvordan sour Bock smaker.En liten polferd i dag, pleier alltid ha en slik tur noen dager etter at juleølet er lansert.
Første julestemningen
Norsk+Belgisk
Norsk:
Hvor stor batch? Sånt øl krever vel mye gjær? (Har aldri bygga den typen; må økonomisere litt med lever'n.)Dyrker gjær til en belgisk quad....
Vis vedlegget 64962
Bare 12 liter. Begynte med 0.7 liter tynn vørter . Så 1.4 liter med 1038 . Tok deretter ut en liten slump av den og laget en på 1.2 literHvor stor batch? Sånt øl krever vel mye gjær? (Har aldri bygga den typen; må økonomisere litt med lever'n.)
Better safe than sorry. Men når du gjør det sånn, så sitter du jo med superfrisk og fin gjær, da.Bare 12 liter. Begynte med 0.7 liter tynn vørter . Så 1.4 liter med 1038 . Tok deretter ut en liten slump av den og laget en på 1.2 liter
Tror det skal bli nok. Men vil antakelig ta ut en liten del igjenn og lage et steg til for å være sikker
Dogfish er digg. Har brygga begge. 90 er bestVis vedlegget 64980Vis vedlegget 64981Vis vedlegget 64982Polet maser om at jeg må hente øl igjen, så får nesten gjøre det
Man kan jo lure på om den som har limt på etiketten til Dahls Eksport har fått betaling i øl.Vis vedlegget 64980Vis vedlegget 64981Vis vedlegget 64982Polet maser om at jeg må hente øl igjen, så får nesten gjøre det