Dark Saison faktisk, den må du gjerne fortelle litt om når tiden er inne for å smake på den.Høstferie i Bergen, da tar man en polferd for å sikre seg 7 Fjell sine jubileumsøl for 10 år og batch #1000 Vis vedlegget 64595
Dark Saison faktisk, den må du gjerne fortelle litt om når tiden er inne for å smake på den.Høstferie i Bergen, da tar man en polferd for å sikre seg 7 Fjell sine jubileumsøl for 10 år og batch #1000 Vis vedlegget 64595
Dark Saison faktisk, den må du gjerne fortelle litt om når tiden er inne for å smake på den.
Skjønner at dette ikke er noe jeg skal prøve å brygge med det første, det vanskeligste blir nok prosenten, hvordan får man 11,4% Abcbrewourbatch1000
7 FJELL – BATCH #1000 DARK SAISON OG: 20.4 °P IBU: 29 Abc: 11.4 % Fermentables: 69.7 % Fuglsang pilsnermalt, 3.4 EBC 3.8 % Best wheat malt, 4 EBC 3.8 % Best Munich malt dark, 20 EBC 3.8 % Weyermann Caramel rye malt, 175 EBC 3.8 % Bouwferm Special B, 300 EBC 7.6 % White […]www.7fjellbryggeri.com
1,085 OG til 1,003 FG så er du der med alternativ formel. Med Saison gjær og 15% sukker så kan det vel gå? Ikke at jeg har tenkt å prøveSkjønner at dette ikke er noe jeg skal prøve å brygge med det første, det vanskeligste blir nok prosenten, hvordan får man 11,4% Abc
Er ikke det der belgiske 0,33-flasker? Jeg veit de har et navn, finner det bare ikke nå. Men bjørnunger er de klassiske norske 0,33 pilsflaskene, vel?Vis vedlegget 64611
Karbonerer et par kasser Saison, hadde en liten frostvakt liggende. Akkurat passe til å få en behagelig romtemp for bjørneungene.
3711 gjærer ut nesten rubbel å bit så det kan vel gå. Fikk lyst til å prøve selv.Skjønner at dette ikke er noe jeg skal prøve å brygge med det første, det vanskeligste blir nok prosenten, hvordan får man 11,4% Abc
Samme som Belle Saison. Kommer aldri i mitt bryggeri igjen; det finnes nok av andre utmerkede saison-typer som ikke er like seige.3711 gjærer ut nesten rubbel å bit så det kan vel gå. Fikk lyst til å prøve selv.
Men pass på ! Den gjæra er vanskelig å slå ihjel.
2 ganger har den overlevd og køddet til neste batch for meg.
Godt å høre at noen har vettet i behold.1,085 OG til 1,003 FG så er du der med alternativ formel. Med Saison gjær og 15% sukker så kan det vel gå? Ikke at jeg har tenkt å prøve
1,085 OG til 1,003 FG så er du der med alternativ formel. Med Saison gjær og 15% sukker så kan det vel gå? Ikke at jeg har tenkt å prøve
Nettopp!Først må man lære seg abc ;-)
De hadde 1 boks i Ålesund, bestilte den.Godt å høre at noen har vettet i behold.
Ikke at jeg ikke kunne tenkt meg å smake det ølet der. Conn og Beechum - eller noen assosiert med dem - brygga en svart kølsch. Absurde greier, det også. Men ei flaske hadde vært gøy.
Dark saison bestilt......Høstferie i Bergen, da tar man en polferd for å sikre seg 7 Fjell sine jubileumsøl for 10 år og batch #1000 Vis vedlegget 64595
Steinie flasker. Trodde bjørnunger var en betegnelse på flasker opp til 0,35l. og Murer 0,7l. Lærer noe nytt hver dag!Er ikke det der belgiske 0,33-flasker? Jeg veit de har et navn, finner det bare ikke nå. Men bjørnunger er de klassiske norske 0,33 pilsflaskene, vel?
Du blir aldri for gammel til det. "Steinie" var det, ja. Jeg har tømt ut en del dårlig belgisk øl i dag som jeg har hatt stående på sånne, så nå er jeg klar til å flaske en ladning med patersbier i morra. Det er litt ekstra stas å ha belgisk øl på sånne.Steinie flasker. Trodde bjørnunger var en betegnelse på flasker opp til 0,35l. og Murer 0,7l. Lærer noe nytt hver dag!
Steinie?Er ikke det der belgiske 0,33-flasker? Jeg veit de har et navn, finner det bare ikke nå. Men bjørnunger er de klassiske norske 0,33 pilsflaskene, vel?