Takk for tilbakemelding, da får jeg bare se hva det blir utav det, øl blir det som du sier uansett. Kunne nesten vært spennende å brygge det samme en gang til uten bommert bare for å sjekke forskjellen, men det er så mye annet jeg har lyst å prøve så det er ikke sikkert det får første pri
Ser forøvrig at Brygg Selv sier 70-75 grader i kortbeskrivelsen, men i den beskrivelsen som ligger under bildene sier de 66-68 grader for spesialmalt, så jeg skal gi tilbakemelding på at det ikke er helt konsistens der.
Vet ikke om det er åpenbart at 70-75grader er riktig ?
Takker igjen for god hjelp
Ser forøvrig at Brygg Selv sier 70-75 grader i kortbeskrivelsen, men i den beskrivelsen som ligger under bildene sier de 66-68 grader for spesialmalt, så jeg skal gi tilbakemelding på at det ikke er helt konsistens der.
Vet ikke om det er åpenbart at 70-75grader er riktig ?
Takker igjen for god hjelp