Heisann
Jeg og en kompis brygget vår første batch i dag. Selvsagt er det alltid noe de første gangene, så jeg har følgende spørsmål.
1. Vi brygger en pale ale som skal ha OG på 1,050 - 1,055. Har oppnåd ca 1,046
Vi vil sannsynlig få litt svakere øl enn oppskriften. Men det er ikke noe mer?
2. Vi kjører en BB30 og fant ut at å måle temperaturen i gjennom prosessen er ikke bare bare, er det noe
God pekepine på hvor det er best og måle med termometeret? Midten, sider, top, bund
3. Relativt likt spørsmål, etter at vi har helt over brygget på gjæringstønne. Hvor måler man tempen for å forsikre seg at den ikke er for varm? Helt på toppen er det varmest. Er dette hvor det skal være Max 30grader?
Takker for alle svar!
Jeg og en kompis brygget vår første batch i dag. Selvsagt er det alltid noe de første gangene, så jeg har følgende spørsmål.
1. Vi brygger en pale ale som skal ha OG på 1,050 - 1,055. Har oppnåd ca 1,046
Vi vil sannsynlig få litt svakere øl enn oppskriften. Men det er ikke noe mer?
2. Vi kjører en BB30 og fant ut at å måle temperaturen i gjennom prosessen er ikke bare bare, er det noe
God pekepine på hvor det er best og måle med termometeret? Midten, sider, top, bund
3. Relativt likt spørsmål, etter at vi har helt over brygget på gjæringstønne. Hvor måler man tempen for å forsikre seg at den ikke er for varm? Helt på toppen er det varmest. Er dette hvor det skal være Max 30grader?
Takker for alle svar!