Jeg tenkte lage en imperial IPA å er usikker på hvordan jeg skal få til OG på 1080-90 på Speideln. Spesielt med tenke på beregning av forventet OG.
Ser for meg å brygge ca 40-45 liter, da kan jeg koke bort ganske mye og mesking burde gå greit. Satser på 85-90% pale malt, karamelmalt og litt ambermalt. Nelson og Doktor Rudi fra NZ på humlefronten.
Noen som har erfaring med dobbelmesking på Speideln og kan gi noen pekepinner, hvordan man deler opp malten og praktisk går frem?
Tom
Ser for meg å brygge ca 40-45 liter, da kan jeg koke bort ganske mye og mesking burde gå greit. Satser på 85-90% pale malt, karamelmalt og litt ambermalt. Nelson og Doktor Rudi fra NZ på humlefronten.
Noen som har erfaring med dobbelmesking på Speideln og kan gi noen pekepinner, hvordan man deler opp malten og praktisk går frem?
Tom