En enkel og god porter?

Jeg ristet den godt i noen minutter. :) Jeg endte opp med å helle av halvparten av vørteren fra gjærstarteren før jeg tilsatte gjæren. :)
Crazy, ja ja dette er jo ingen pils akkurat, tommel opp ploppeli plopp
image.png
 
Sist redigert:
Stormgjæringen er nå over, og jeg tror ikke temperaturen var over 21 grader. Nå får den står i 20 grader i knappe 10 dager til. :)
 
Målte SG i dag til 1.020. Håper på 1.015 innen en uke. :)

Edit: Jeg økte også temperaturen fra 20 til 22 grader. :)
 
Sist redigert:
Selv om jeg har hatt problemer med 007 selv på mange av brygga mine
har den ihvertfall levert god karbonering de 3 gangene jeg har brygget NØ Porter

kan virke som det blir problemer når jeg overstiger 1.080 grensa
Hvordan oksygenerte du vørteren de gangene du opplevde problemer?
 
Jeg er pumpa etter et minutt, men vi har kanskje forskjellig riste teknikk/fysikk...
 
Tilbake
Topp