Hei,
Etter å ha lest litt på forumet og andre steder har jeg lyst til å prøve meg på en liten sider som skal være ferdig i sommer. Er det noen som har innvendinger eller tanker rundt oppskriften?
~ 20 liter eplejuice
1 pakke Nottingham ale yeast
WLN100 HB Yeast nutrient (hvor mye?)
Jeg burde kanskje hatt f.eks. laktose for å sørge for litt sødme? Vil det være problematisk, rent bortsett fra infeksjonsfaren, å tilsette dette ved flasking?
Videre tenker jeg å sette dette så lenge jeg gidder på loftet; 1-2 måneder på fat også på flaske så det får tid til å bli godt til sommeren?
Etter å ha lest litt på forumet og andre steder har jeg lyst til å prøve meg på en liten sider som skal være ferdig i sommer. Er det noen som har innvendinger eller tanker rundt oppskriften?
~ 20 liter eplejuice
1 pakke Nottingham ale yeast
WLN100 HB Yeast nutrient (hvor mye?)
Jeg burde kanskje hatt f.eks. laktose for å sørge for litt sødme? Vil det være problematisk, rent bortsett fra infeksjonsfaren, å tilsette dette ved flasking?
Videre tenker jeg å sette dette så lenge jeg gidder på loftet; 1-2 måneder på fat også på flaske så det får tid til å bli godt til sommeren?