Hei forum,
Jeg og en kamerat har satt våres første all-grain brygg, vi valgte en Red Ale.
Under tapping idag så smakte vi på det, og det smaker veldig greit. Det vi er usikker på er om vi har nådd opp på alkoholprosenten som den skal ha.
Vi målte ikke noe gravity i vørteren før gjæring.
Da vi idag målte gravity før flasken, målte vi den til ca 1015-1020.
Er dette normalt? Hva vil dere anslå alkoholprosenten blir?
Flaskene står nå til karbonering i 14 dager.
Jeg og en kamerat har satt våres første all-grain brygg, vi valgte en Red Ale.
Under tapping idag så smakte vi på det, og det smaker veldig greit. Det vi er usikker på er om vi har nådd opp på alkoholprosenten som den skal ha.
Vi målte ikke noe gravity i vørteren før gjæring.
Da vi idag målte gravity før flasken, målte vi den til ca 1015-1020.
Er dette normalt? Hva vil dere anslå alkoholprosenten blir?
Flaskene står nå til karbonering i 14 dager.