Kittelsen
Norbrygg-medlem
Da var mitt aller første all grain brygg satt til gjæring. Satte et "Gahr edition" American brown ale.
KJølinga gikk som et skudd med platekjøler fra kokepunkt til 23 grader rett i gjærings dunken på 15min. Satte en starter i går på 7dl vann å 7 ss malt ekstrakt kokte opp å kjølte ned til
23 grader å tilsatte 2 ampuller med Edinburgh Ale yeast WLP028. Skakad riktig godt å satte på kjøkkenbenken 21gracer C over natten.Aggiterte med gjevne mellomrom å i morges luktet det deilig gjær.
Gleder meg til å sjekke det ferdige produktet!!
Hvor lenge bør dette stå før det flaskes.
SG 1058 v/22 graderC
MVH
Eirik
KJølinga gikk som et skudd med platekjøler fra kokepunkt til 23 grader rett i gjærings dunken på 15min. Satte en starter i går på 7dl vann å 7 ss malt ekstrakt kokte opp å kjølte ned til
23 grader å tilsatte 2 ampuller med Edinburgh Ale yeast WLP028. Skakad riktig godt å satte på kjøkkenbenken 21gracer C over natten.Aggiterte med gjevne mellomrom å i morges luktet det deilig gjær.
Gleder meg til å sjekke det ferdige produktet!!
Hvor lenge bør dette stå før det flaskes.
SG 1058 v/22 graderC
MVH
Eirik