Aleksander_B
Dommer
Da har jeg tappet mitt første brygg på flaske.
Om det kan kalles en pale ale er jeg ikke helt sikker på. Den hadde noe lik lukt og farge, men alkoholprosenten ble langt mindre enn jeg forventet.
Eller, jeg hadde egentlig forventet det. OG var 1.043 og FG ble 1.014, noe som blir 3.75%.
EBC ser ut til å være rundt 16-18.
Smakte også på brygget. Det var godt men nokså syrlig, antar at dette vil forsvinne ved lagring. (tenker å lagre det minst 3-4 uker)
En ting er sikkert. Etter mye søl og urutinert tapping lukter kjøkkenet som ett bryggeri
Om det kan kalles en pale ale er jeg ikke helt sikker på. Den hadde noe lik lukt og farge, men alkoholprosenten ble langt mindre enn jeg forventet.
Eller, jeg hadde egentlig forventet det. OG var 1.043 og FG ble 1.014, noe som blir 3.75%.
EBC ser ut til å være rundt 16-18.
Smakte også på brygget. Det var godt men nokså syrlig, antar at dette vil forsvinne ved lagring. (tenker å lagre det minst 3-4 uker)
En ting er sikkert. Etter mye søl og urutinert tapping lukter kjøkkenet som ett bryggeri