Jeg digger det ordet.
Uansett. Bygget dette med det jeg hadde liggende. Først for å se hvordan akkurat denne løsningen virker. Etterhvert så blir det nok å ha en boks på utsiden av kjøleskapet med manometer og justeringsskrue, og en mer nøyaktig spundventil enn denne kina greia, samt duckbill-ventiler (husker ikke hva det heter på norsk, enveis-ventiler).
Løsningen pr nå når jeg setter inn nytt fat er å bruke en frittstående spundventil, og så koble på en av disse slangene, da er den frittstående ventilen frigitt for å gjøre det samme for neste fat. Jeg tror jeg egentlig bare kan klakke på enn av disse med en gang på nytt fat forsåvidt, men vil følge med på hvor fort gjæringen starter ved å se på trykket.
Uansett. Bygget dette med det jeg hadde liggende. Først for å se hvordan akkurat denne løsningen virker. Etterhvert så blir det nok å ha en boks på utsiden av kjøleskapet med manometer og justeringsskrue, og en mer nøyaktig spundventil enn denne kina greia, samt duckbill-ventiler (husker ikke hva det heter på norsk, enveis-ventiler).
Løsningen pr nå når jeg setter inn nytt fat er å bruke en frittstående spundventil, og så koble på en av disse slangene, da er den frittstående ventilen frigitt for å gjøre det samme for neste fat. Jeg tror jeg egentlig bare kan klakke på enn av disse med en gang på nytt fat forsåvidt, men vil følge med på hvor fort gjæringen starter ved å se på trykket.
Sist redigert: