Har søkt rundt på nett og satt sammen en oppskrift på grunnlag av den info jeg har funnet. Har gått tilbake i tid og satt den opp med "gammle" ingredienser.
Maris Otter Pale Malt 86% (6 EBC)
Flaket Mais 10% (2,6 EBC)
Sjokolade malt 3,2 % (886 ish EBC)
15 gr Target @ 60 min
10 gr Northdown @15 min
15 gr Challenger @ 10 min
Gjær WLP 002
20 min @ 62 C
30 min @ 68 C
10 min @ 76 C
Est OG 1048
Est EBC 28
Est IBU 27 ish
Trenger feedback på om jeg er på bærtur eller er i sonen
Maris Otter Pale Malt 86% (6 EBC)
Flaket Mais 10% (2,6 EBC)
Sjokolade malt 3,2 % (886 ish EBC)
15 gr Target @ 60 min
10 gr Northdown @15 min
15 gr Challenger @ 10 min
Gjær WLP 002
20 min @ 62 C
30 min @ 68 C
10 min @ 76 C
Est OG 1048
Est EBC 28
Est IBU 27 ish
Trenger feedback på om jeg er på bærtur eller er i sonen