Så full som praktisk mulig, men tvangskarbonerer du er det greit med et tomrom for plaskingen når du rister, uansett er det greit med stor flate hvor Co2 presser seg inn i ølet på.
Tenk og på at står co2 røret under øl bør det ikke bli trykkfall på co2 linjen så ølet kan strømme inn i regulator og co2 tank.
Jeg ristet ja, måtte tappe en øl for og få et tomrom ølet kunne skvulpe i. Når du rister på et fat under karbonering blir flaten ølet utsettes for co2 på ekstrem høy.
Jeg ristet ja, måtte tappe en øl for og få et tomrom ølet kunne skvulpe i. Når du rister på et fat under karbonering blir flaten ølet utsettes for co2 på ekstrem høy.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.