Ser at det hadde vært praktisk å kunne stanse en gjærprosess for å kunne bevare sødmen i søte brygg som ingefærøl og lignende, finnes det noen middel / teknikk for å få til det?
Eventuelt, hvilke uforgjærbare typer søtning kan mann bruke i slike brygg? Kommer til å bruke laktose denne gangen, men ble tipset om at det kan gi litt kunstig søtsmak, så vil undersøke alle alternativ
Har noen eventuelt noe råd for å sikre god sødme i slike brygg? Bruker jo ordinær ølgjær, mest sukker og litt malt for farge, men finner ikke noe spesielt om det selv.
Bruker fat, men hender seg jo at noe blir flasket og, så ønsker jo kontroll så gjæringen ikke fortsetter dersom flasket øl skulle lagres i romtemperatur
Eventuelt, hvilke uforgjærbare typer søtning kan mann bruke i slike brygg? Kommer til å bruke laktose denne gangen, men ble tipset om at det kan gi litt kunstig søtsmak, så vil undersøke alle alternativ
Har noen eventuelt noe råd for å sikre god sødme i slike brygg? Bruker jo ordinær ølgjær, mest sukker og litt malt for farge, men finner ikke noe spesielt om det selv.
Bruker fat, men hender seg jo at noe blir flasket og, så ønsker jo kontroll så gjæringen ikke fortsetter dersom flasket øl skulle lagres i romtemperatur