Litt utenfor dette kanskje, men i korona-krisetider trengs det korona-krisetiltak, og det er jo ikke alt brød som er flytende. Admin: Er dette utenfor, så må du bare slette innlegget.
Det er gjærmangel i landets supermarkeder. Jeg skrøt på meg å dyrke frem mer bakegjær fra den siste halve posen med tørrgjær i kjøkkenskuffen. Det burde gå, burde det ikke?
Jeg tenkte en starter med hvetemel eller sukker. Og eventuelt gjærnæring. Hva tror du vil være best, sukker eller hvetemel? Trengs det gjærnæring? Og hvor stor må de være for å bli stor nok til brødbaksten og litt til neste starter?
Det er gjærmangel i landets supermarkeder. Jeg skrøt på meg å dyrke frem mer bakegjær fra den siste halve posen med tørrgjær i kjøkkenskuffen. Det burde gå, burde det ikke?
Jeg tenkte en starter med hvetemel eller sukker. Og eventuelt gjærnæring. Hva tror du vil være best, sukker eller hvetemel? Trengs det gjærnæring? Og hvor stor må de være for å bli stor nok til brødbaksten og litt til neste starter?