B
bruker-1
Nå er gjæren helt over på glass. Da trenger du ikke ta med glass
Aleksander_B skrev:Bortsett fra at dette er noe dårlig nytt for bryggerbutikkene er jo dette ett knallbra tiltak, noe som jeg selv skulle ønske vi kunne gjøre mellom oss i Stavanger.
Er meget interessert da jeg har masse bohemian pilsnermalt liggende som må brukes før temperaturen i kjelleren blir for høy. Kan hente imorra kveld om det funker? Hvis ikke kan jeg ikke hente før onsdag.gunnark skrev:Strain: Wyeast 2001 Urquell
Høstet: 25. mars 2012
Øltype på forrige brygg: Tsjekkisk pils
Gjæringstemp.: 9C-10C
Starter til forrige brygg: 6 liter starter på 2 smackpacks med gjær
Liter på forrige brygg: 40
OG på forrige brygg: 1,052
FG --..--: 1009
Gjærnæring brukt: Wyeast
Brukt på antall brygg: 1
Tid på gjæringskar: fire uker
Vasket: Nei. Silte vørteren fær gjæring. Ingen humlerester eller hot/cold-break i gjæra.
Sted: Skillebekk i sentrum
Kan hentes: Snarest. Gjæra er fremdeles i gjæringskaret. Skyller den ut i morra eller overimorra hvis ingen melder interesse før det.
Slurrymengde: Ca 1-2 liter tjukk slurry.