2pk saflager w34/70Jeg ser ikke hvilken gjær du har brukt, men standardtriksene for å få i gang gjæring som har stoppa pleier å være risting for å få gjæren i suspensjon og sette opp temperaturen litt..
Hørtes tynt ut. Hvordan kom du fram til gjærmengde?2pk saflager w34/70
Vært stabil på 12-12,5PR 1,5 på 22L 1.050OG vørter = 409mrd celler
jeg hadde brukt:
4pk på 10C
3pk på 12C
holdt du 12C som beskrevet over her?
Ikke riste, men virvle karet litt rundt. Du åpner ikke lokket, så ingen fare mhp oksidasjon eller noe såntTenker jeg prøver å øke temp. til rundt 17-18, skeptisk til risting av vørter under gjæring, takk for innspill
Tror ikke det er noen grunn til det. Når gjæringa går i stå, og du setter opp temperaturen for å få den i gang igjen, kan det være helt nødvendig. Bare pass på at det ikke fører til at du suger inn luft - det bør jo helst unngås.Tenker jeg prøver å øke temp. til rundt 17-18, skeptisk til risting av vørter under gjæring, takk for innspill