Jeg ser det er flere tråder om dette, men nå har hue sprengt så jeg trenger å lage en ny.
Jeg har vaska gjær, den står her på benken. Slik den er nå regner jeg med at det er dette som er slurry.
Da kan jeg legge inn slurry i mrmalty og dato, og få ut hvor mye jeg trenger til en ny batch med øl.
HVIS jeg setter denne i kjøleskapet nå vil gjæren flokkulere.
Bruker jeg da "liquid" settingen i mrmalty, som for ferskgjær når jeg skal regne ut? Hvis så, hvor mye gjær er det i et vanlig rør?
Jeg har vaska gjær, den står her på benken. Slik den er nå regner jeg med at det er dette som er slurry.
Da kan jeg legge inn slurry i mrmalty og dato, og få ut hvor mye jeg trenger til en ny batch med øl.
HVIS jeg setter denne i kjøleskapet nå vil gjæren flokkulere.
Bruker jeg da "liquid" settingen i mrmalty, som for ferskgjær når jeg skal regne ut? Hvis så, hvor mye gjær er det i et vanlig rør?