Hei
Er litt på nysgjerrig på hva som kan fermenteres. Alt med sukker kan jo i teorien fermenters, men blir det noe godt? Har noe cider jeg lager av billige råvarer stående. Men prøver å utvide horisontene. Følte meg litt gal når jeg kommer hjem med fersken på boks, firstprice jordbærsyltetøy og husholdningssaft med hensikt å fermentere det .
Setter 1.5 liter med hver av dem. Jeg kommer til å bruke Lavin EC- 1118 gjær og har i fermax gjærnæring. OG blander jeg til å lande på rundt 1.06. Jordbærsyltetøy og fersken kjører jeg i blenderen først.
Noen andre som har noen gøy alle prosjekter på gang?
Er litt på nysgjerrig på hva som kan fermenteres. Alt med sukker kan jo i teorien fermenters, men blir det noe godt? Har noe cider jeg lager av billige råvarer stående. Men prøver å utvide horisontene. Følte meg litt gal når jeg kommer hjem med fersken på boks, firstprice jordbærsyltetøy og husholdningssaft med hensikt å fermentere det .
Setter 1.5 liter med hver av dem. Jeg kommer til å bruke Lavin EC- 1118 gjær og har i fermax gjærnæring. OG blander jeg til å lande på rundt 1.06. Jordbærsyltetøy og fersken kjører jeg i blenderen først.
Noen andre som har noen gøy alle prosjekter på gang?