Marius Skorstad
Norbrygg-medlem
Har nettopp startet min karriere som hobbybrygger, har gått til innkjøp av Grainfather connect og idag skulle første brygg, brygges.
Etter litt kløning til å begynne med så kom vi igang, etter bryggingen har det dukket opp noen spørsmål fra min side.
Når vi skulle rengjøre kjelen fant vi et ganske tykt lag med fastbrent materiale, noen som aner hvorfor det kan a skjedd? og hvor mye har dette å si for vørteren? var ikke noe brentsmak.
Når meskingen er ferdig og man skal fylle på med vann, så tok dette uendelig lang tid, og vil det være noen fordel å røre rundt i maten for å få ut det siste sukkeret, istedet for å bare helle på vann?
Tømmingen til gjeringskaret gikk også veldig seint, noen som har noe tips på denne fronten?
Håper på snarlige svar
Etter litt kløning til å begynne med så kom vi igang, etter bryggingen har det dukket opp noen spørsmål fra min side.
Når vi skulle rengjøre kjelen fant vi et ganske tykt lag med fastbrent materiale, noen som aner hvorfor det kan a skjedd? og hvor mye har dette å si for vørteren? var ikke noe brentsmak.
Når meskingen er ferdig og man skal fylle på med vann, så tok dette uendelig lang tid, og vil det være noen fordel å røre rundt i maten for å få ut det siste sukkeret, istedet for å bare helle på vann?
Tømmingen til gjeringskaret gikk også veldig seint, noen som har noe tips på denne fronten?
Håper på snarlige svar