cato aasen
Norbrygg-medlem
Jeg er fersk i ølbryggeverden og har satt 2 brygg Lys Ale ala Espens E.S.B.
Begge gangene har jeg fått en syrlig sitrusaktig smak på ølet.
Gjæren jeg brukte er Safale US-05 og temperaturene på mesking og gjæring mener jeg har vert rett.
Gjæring 14 dager i mørkt rom , flasking med 6,5g sukker pr. L så lagring mørkt i romtemp 14
Mener selv jeg er nøye med vasking og desinfisering , bruker krystallsoda til vask og Sterkrens2 til desinfisering.
Hva i allverden er det jeg gjør galt?
Er det noen eksperter i Bodø som vil ha en smaksprøve eer det bare å ta kontakt så skal de få flaske levert pa døren
Begge gangene har jeg fått en syrlig sitrusaktig smak på ølet.
Gjæren jeg brukte er Safale US-05 og temperaturene på mesking og gjæring mener jeg har vert rett.
Gjæring 14 dager i mørkt rom , flasking med 6,5g sukker pr. L så lagring mørkt i romtemp 14
Mener selv jeg er nøye med vasking og desinfisering , bruker krystallsoda til vask og Sterkrens2 til desinfisering.
Hva i allverden er det jeg gjør galt?
Er det noen eksperter i Bodø som vil ha en smaksprøve eer det bare å ta kontakt så skal de få flaske levert pa døren