Hjemmebryggerhelgen 2016

Billetter er planlagt utlagt for salg siste halvdel av januar. Prismessig er det ikke helt avklart ennå, men kommer til å ligge på ca det samme som tidligere to år. Billettene selges gjennom Hoopla som vanlig (https://norbrygg.hoopla.no/sales/). Link vil postes her og i egen nettsak på Norbryggs hjemmesider.
Hei Glenn,

Vi er vel nå inne i siste halvdel av januar. Vet dere når blir billettene lagt ut for salg?

/Lars
 
Det vet jeg ;) Skal til Haandbryggeriet i ettermiddag og avklare noen spørsmål, og når det er gjort åpnes billettsalget. Dvs i løpet av helgen, mest sannsynlig i morgen.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Det har med billettavgift til Hoopla å gjøre.. Pris burde kanskje vært spesifisert med "+bill.avg.", men det er nå i hvert fall slik det er.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Vårt foretrukne hotell for Hjemmebryggerhelgen 22.-24. april er Ambassadeur Hotel. Hotellet ligger sentralt plassert med 5 minutters gange til Drammen stasjon, 1.3 km til AJA Bryggeri som vi besøker på fredag og 2.2 km til Haandbryggeriet der vi skal være hele lørdagen.


Vi har reservert et begrenset antall rom tilgjengelig for bestilling for deltakere på Hjemmebryggerhelgen. Rommene vil være tilgjengelig for bestilling med denne rabatterte prisen til og med torsdag 25. februar. Det arrangeres en stor håndballcup i Drammen den samme helgen, slik at hotellene forventer å ha fullt belegg - vær derfor tidlig ute med å bestille om du ønsker overnatting!

Prisene er som følger (frokost inkludert):

Enkeltrom: 895,-
Dobbeltrom: 1095,-

Oppgi referansenummer 049880 ved bestilling.

Igjen: Det er et begrenset antall rom vi har reservert, og fristen er relativt kort, så vær tidlig ute.

BESTILLING GJØRES PER TLF: 31 01 21 00
 

Vedlegg

  • upload_2016-2-11_17-45-27.gif
    upload_2016-2-11_17-45-27.gif
    42 bytes · Sett: 62
Dersom noen har kveik til overs, er Michael Tonsmeire interessert i nye mikrober å utforske, så ta gjerne med dette til ham på Hjemmebryggerhelgen. Helst i en ikke altfor suspekt innpakning, mtp. at han skal ha det med hjem til The Americas. :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp