Tor.
Norbrygg-medlem
I år ble det én ny ingrediens i sitrusmarmeladen:
Volume: 14 liters
Boil Volume: 14 liters
OG: 1170
FG: 1170
Alcohol: 0 % by vol.
Colour: 15 EBC (Amber)
Bitterness: 40 IBU
Fermentables
Orange 4800 g
Grape fruit 600 g
Lemon 700g
Sugar 4000 g
Pectin 280 g
Ginger 360 g
Hops
East Kent Golding 4.4% alpha 60 g 1 min
Fremgangsmåte:
Dag 1: Kutt frukt i tynne skiver, del skivene i 4, fjern alt hvitt i midten. Legg i vann.
Dag 2: Kok 20 minutter
Dag 3: Kok 20 minutter
Dag 4: Lag humlete. Kok frukt 60 minutter. Tilsett sukker og pektin mot slutten av koketiden. Smak til med ingefær og humlete
Volume: 14 liters
Boil Volume: 14 liters
OG: 1170
FG: 1170
Alcohol: 0 % by vol.
Colour: 15 EBC (Amber)
Bitterness: 40 IBU
Fermentables
Orange 4800 g
Grape fruit 600 g
Lemon 700g
Sugar 4000 g
Pectin 280 g
Ginger 360 g
Hops
East Kent Golding 4.4% alpha 60 g 1 min
Fremgangsmåte:
Dag 1: Kutt frukt i tynne skiver, del skivene i 4, fjern alt hvitt i midten. Legg i vann.
Dag 2: Kok 20 minutter
Dag 3: Kok 20 minutter
Dag 4: Lag humlete. Kok frukt 60 minutter. Tilsett sukker og pektin mot slutten av koketiden. Smak til med ingefær og humlete