Frem til nå har jeg kunnet sagt at jeg aldri har satt mine ben i ett fat, men fra helga kan jeg nok ikke det lengre... Vintersalg på fatpakke hos Ølbrygging og lokalt kundeklubbtilbud på CO2..Vis vedlegget 55538
Så da har de endelig kommet, kjekt for oss som må ha både lesebriller og lommelykt når vi skal sjekke spunding-trykketog tester nytt digitalt manometer
Regel #1:Vis vedlegget 55661
Bucket Buddy gjæringskar med integrert varmeelement. Første vask.
Nå har vel utstyrsbudsjettet allerede begynt å ryke helt i starten av året
Alltid kjipt når ting er transportskada.Snart blir det sommerpils på nytt 12 liters fat og Barley Wine på flaske,
men ser ut som noen har knust malten min. Det var ikke meninga :-/
Vis vedlegget 55740
Hehe, den der ser da mistenkelig ut som en DigiBoil? Mulig å kjøpe bare lokket?Vis vedlegget 55661
Bucket Buddy gjæringskar med integrert varmeelement. Første vask.
Nå har vel utstyrsbudsjettet allerede begynt å ryke helt i starten av året
Hehe ja den er veldig lik - men den har konisk bunn og den kan tappes nesten helt av. I tillegg er det et poeng at varmeelement bare er 35 W og ikke 500 W dersom man vil holde varmenivået jevntHehe, den der ser da mistenkelig ut som en DigiBoil? Mulig å kjøpe bare lokket?
Har forresten fermentert i DigiBoilen min enpar ganger .... men bare i 48 timer
Du får jo metall-lokk med hull og silikonpakning til begge digiboil-størrelsene så med en vinballongplugg til gjærlåsen har du det... litt verre å få tak i effektbrems til varmeelementetHehe, den der ser da mistenkelig ut som en DigiBoil? Mulig å kjøpe bare lokket?
Har forresten fermentert i DigiBoilen min enpar ganger .... men bare i 48 timer
med PID så går det fint... litt verre å få tak i effektbrems til varmeelementet
Hmm, jeg har en eldgammel sous-vide PID boks, men er usikker på hvordan den funker. Mener du at en PID (normalt sett) reduserer watt når den er koblet direkte på varmeelementet? I så fall trenger jeg bare å rigge inn en ekstra kontakt og bryter, så PIDen kan kobles på kjelen. Hadde vært kult på prøvd.med PID så går det fint
Jeg kjelesurner i en 40L kjele med 2600W element i bunn
Det er akkurat det en PID gjør... Der en termostatstyring er en av/på-løsning(Full Gass/Null Gass) gir en PID gradvis gass. Har du en liggende er det jo bare å prøve. Fikk en gammel BB30 en gang som ble en helt annen maskin når jeg installerte en Sestos PID.Hmm, jeg har en eldgammel sous-vide PID boks, men er usikker på hvordan den funker. Mener du at en PID (normalt sett) reduserer watt når den er koblet direkte på varmeelementet? I så fall trenger jeg bare å rigge inn en ekstra kontakt og bryter, så PIDen kan kobles på kjelen. Hadde vært kult på prøvd.
Plugget du BB30’n rett i PID’en, (støpselet), eller måtte du jereyrigge den rett på elementet?Det er akkurat det en PID gjør... Der en termostatstyring er en av/på-løsning(Full Gass/Null Gass) gir en PID gradvis gass. Har du en liggende er det jo bare å prøve. Fikk en gammel BB30 en gang som ble en helt annen maskin når jeg installerte en Sestos PID.
Plugget du BB30’n rett i PID’en, (støpselet), eller måtte du jereyrigge den rett på elementet?