Hva skal jeg gjøre med min malt?

Hei.
Jeg har en sekk som er merket med: chocolate malt 25kg, 25.04.2014
Innholdet er ikke kværnet og på sekken står det holbart 12 mnd.

Så nå lurer jeg på om dette kan brukes til noe fornuftig? :)

Jeg er veldig glad i mørkt øl, men mine oppskrifter inneholder ikke denne typen malt i spesielt store kvanta.
Noen som har noen innspill eller oppskrifter for å få avsetning på malten.
Om den enda kan brukes.

Hilsen Rino
 
Avhengig av hvordan den er oppbevart vil jeg gjette på at den er fullt brukbar. Du kan jo tygge litt, og trakte en liten skvett for å sjekke om det er noen form for usmak på den.

Men jeg ser ikke noen måte å bruke 25 kg choco på innen rimelig tid med mindre du brygger virkelig store kvanta mørkt øl. (Man blir jo litt nysgjerrig på hvordan den kom i hus:p.) Stykkes opp i kilosposer og gis bort til jul til slekt og venner:)?
 
Bruker 70 gram på neste batch, he he. Vil ta litt tid å bruke opp 25 kg ja. :)
 
Takker for svar :)
Får se hva som hender med sekken da. Jeg har ikke maltkvern heller. Kjøper malt som er ferdig kvernet rett før det skal brukes.
 
Tilbake
Topp