Forvirret
Norbrygg-medlem
Har noe innkokt bjørkesaft (30l ned til 1,5l) stående som skal brukes for å finne ut hva den kan tilføre av smak.
Tenkte først å bruke den i en Brown/Red ale men kanskje jeg skal gå for en weizen?
Den innkokte safta synes jeg smaker litt som kandis så kanskje hveteøllet bør ligne litt på en dunkelweizen?
Hva med noe slikt
45% hvete
22% Munic
22% pils
7% Vienna
3% spes B
Meskes på rundt 63C
Bitterhumle NB til 20 IBU. (Har endel andre å velge i)
Tørrgjær Fermentis wb-06, har også us-05, s-04, t-58 og et par andre sorter.
Lager ca 20l som deles i to. En med og en uten saft.
Håper at noen vil si ifra om jeg er på ville veier.
Det er ikke snakk om noe typeriktig øl med kan gjerne smake godt
mvh
Tenkte først å bruke den i en Brown/Red ale men kanskje jeg skal gå for en weizen?
Den innkokte safta synes jeg smaker litt som kandis så kanskje hveteøllet bør ligne litt på en dunkelweizen?
Hva med noe slikt
45% hvete
22% Munic
22% pils
7% Vienna
3% spes B
Meskes på rundt 63C
Bitterhumle NB til 20 IBU. (Har endel andre å velge i)
Tørrgjær Fermentis wb-06, har også us-05, s-04, t-58 og et par andre sorter.
Lager ca 20l som deles i to. En med og en uten saft.
Håper at noen vil si ifra om jeg er på ville veier.
Det er ikke snakk om noe typeriktig øl med kan gjerne smake godt
mvh