Jeg skal neste uke brygge 200 liter ++ med hveteøl.
Jeg planlegger å lage noe som jeg krydrer med koriander og appelsinskall. (sikter på Nøgne Ø sin Wit)
Jeg har også lyst til å lage noe litt anderledes. Er det noen som kan komme med tips om en litt annen vri på oppskrifta?
Jeg planlegger å bruke samme gjær som de gjør på Nøgne Ø.
Ellers så har jeg følgende råvarer: Jeg har vanlig pilsnermalt, marisottermalt, hvetemalt, karamellmalt, sort og sjokolade.
Jeg kan også skaffe god gjær for undergjæring.
Jeg planlegger å lage noe som jeg krydrer med koriander og appelsinskall. (sikter på Nøgne Ø sin Wit)
Jeg har også lyst til å lage noe litt anderledes. Er det noen som kan komme med tips om en litt annen vri på oppskrifta?
Jeg planlegger å bruke samme gjær som de gjør på Nøgne Ø.
Ellers så har jeg følgende råvarer: Jeg har vanlig pilsnermalt, marisottermalt, hvetemalt, karamellmalt, sort og sjokolade.
Jeg kan også skaffe god gjær for undergjæring.