Da har jeg testa den "nye" Rollers Crusher-mølla mi.
For det første; jeg er superfornøyd med hvor enkelt det er å stille mølla. Det var en viktig grunn til velge den. Nå kunne jeg enkelt stille ned til 0,5, som var perfekt knus for rug. (Skulle ha 1,2 kg til morgendagens brygg, og å kjøre det i blender, slik jeg har gjort noen ganger med mindre mengder, trur jeg ikke hadde vært så bra).
Så kjørte jeg ei blanding av kondisjonert wienermalt og hvetemalt gjennom på 0,9, som er den innstillinga jeg har brukt ei god stund nå. Det gikk veldig greit. Men jeg kjører gjennom en ekstra gang, og da fikk jeg trøbbel mot slutten med å få mølla til å ta tak. Det ordna seg, men det overraska meg litt. Mulig det var rugmaltet si skyld; det kom til slutt sida det blei kverna først i første runden. Skulle kanskje ha holdt det unna; det var jo ikke noen grunn til å kjøre det gjennom to ganger.