1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Hvor får jeg tak i en bulkhead/compression fitting?

En tråd i 'Utstyr' startet av MicsBrew, 7 Mar 2019.

 1. MicsBrew

  MicsBrew
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Hei.
  Jeg holde på å bygge et HERMS-system og lage en coil av kobber-rør. Trenger en slik kobling (1/2" gjennomføring med 10 eller 15mm klemring kobling), men vet ikke hvor jeg får tak i en slik.... Noen som kan hjelpe meg?

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  #1 MicsBrew, 7 Mar 2019
  Sist redigert: 7 Mar 2019
 2. Hannaas

  Hannaas
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Bergen
  Her er en mulig variant. Den er for 5/8" som er litt større enn du ber om, men mulig du finner noe tilsvarende hos andre leverandører. Jeg har kjøpt en del hurtigkoblinger og rørdeler fra SHFC på aliexpress tidligere, og er fornøyd med kvaliteten, men har ikke kjøpt gjennomføringer derfra.
   
 3. MicsBrew

  MicsBrew
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Hei. Takk for tippset! :)
   
 4. Miguel

  Miguel
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Hamar
  Du trenger ikke en sånn bit. Du trenger bare en "double ferrule" med de dimensjonene på gjengene og rør-innstikket du trenger, så kan du evt skru den fast med en mutter på innsiden av lokket. Du trenger ikke ha det tett i toppen hvis du har røret inn ut på toppen. Hvis du vil at røret skal sitte fast i toppen så kan du bruke to muttere og evt pakninger som den på bildet. Men de bitene kan du skaffe selv som enkeltbiter og sette sammen, den biten der har jeg aldri sett før og vil anta den er ganske mye vanskeligere å skaffe enn enkeltbiter.
   
 5. Finnyen

  Finnyen
  Expand Collapse
  Registrert bruker

 6. MicsBrew

  MicsBrew
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Nice! Takk folkens! :)
   

Del denne siden