Hei.
Jeg skal gjenbruke gjær for første gang denne helgen. Dvs jeg skal flaske ett brygg på fredag og gjenbruke gjæren på mandag. Dersom jeg tester en miniflaske på mandag før jeg bruker gjæren for andre gang, vil jeg da kunne merke om det er infisert, eller kan infeksjoner som skyldes gjær/gjæring og derfor kan "følge med videre" komme/smakes etter dette?
Jeg forstår at det sikkert ikke er noe fasitsvar på dette og mistenker heller ikke infeksjon, men ønsker helst ikke å måtte helle ut øl....
Jeg skal gjenbruke gjær for første gang denne helgen. Dvs jeg skal flaske ett brygg på fredag og gjenbruke gjæren på mandag. Dersom jeg tester en miniflaske på mandag før jeg bruker gjæren for andre gang, vil jeg da kunne merke om det er infisert, eller kan infeksjoner som skyldes gjær/gjæring og derfor kan "følge med videre" komme/smakes etter dette?
Jeg forstår at det sikkert ikke er noe fasitsvar på dette og mistenker heller ikke infeksjon, men ønsker helst ikke å måtte helle ut øl....