Heisann!
Tenkte å starte en tråd for utveksling av tanker rundt bryggingen på Beer Brew 30
Noen spørsmål som jeg lurer på:
1. Hvordan når dere den magiske 25L grensen? Har selv ikke klart det. Ender som regel under 20L.
2. Hvor mye vann har dere i kjelen?
3. Hvordan unngår dere stuck mash? Har selv en del problemer med dette.
4. Hva med fastbrente rester i bunnen av kjelen?
5. Hva gjør dere for å hindre for mye fordamping?
6. Hvordan er deres varmetap? Hvilke tiltak vil du anbefale for å bedre dette?
Uff dette ble mye, men tenkte det var bedre å samle alt på et sted
Takker og bukker for alle svar
Tenkte å starte en tråd for utveksling av tanker rundt bryggingen på Beer Brew 30
Noen spørsmål som jeg lurer på:
1. Hvordan når dere den magiske 25L grensen? Har selv ikke klart det. Ender som regel under 20L.
2. Hvor mye vann har dere i kjelen?
3. Hvordan unngår dere stuck mash? Har selv en del problemer med dette.
4. Hva med fastbrente rester i bunnen av kjelen?
5. Hva gjør dere for å hindre for mye fordamping?
6. Hvordan er deres varmetap? Hvilke tiltak vil du anbefale for å bedre dette?
Uff dette ble mye, men tenkte det var bedre å samle alt på et sted
Takker og bukker for alle svar