Kan vel skrive under på det du sier over her,
@Sarge - bortsett fra at jeg har nokså begrensa erfaring med mikrobryggeripuber, da
.
Det undrer meg hva jeg kan servere og få tilbakemelding om det var godt på. Så jeg drøyer alltid litt med å helle ut øl, for rett som det er, så er det noen som blir helt lykkelige for å få det. Nå sist var det en gjeng gamere på hyttetur som fikk med seg et par kasser av en ytterst tvilsom pils med klar beskjed om at jeg ikke forventet at de skulle drikke det. Men det gjorde de - og skjønte ikke hva som var så gæ'ernt med det ølet
. (Det var ikke så mye som
ikke var gæ'ernt med det, faktisk!)
Det er sjelden jeg er fornøyd, dvs egentlig er jeg aldri helt fornøyd - og i alle fall ikke over flere smakinger av det samme ølet. Noen øltyper er det riktignok ikke så vanskelig å lage drikkbare versjoner, av men
virkelig godt øl er det uansett krevende å lage. Jeg blir direkte sur når jeg hører snakk om at det er lett å brygge like godt øl som det du får kjøpt. Brygg en irsk rød og smak den ved siden av O'Hara's Irish Red.