Holder på med mitt første brygg, og har startet med Coopers pilsener for å lære. Nå kan det se ut som jeg kan lære av mine første feil, men trenger hjelp av dere til å finne ut av hva jeg har gjort feil.
Brygget har stått og kost seg i 10 dager, og jeg skulle i dag over på flasking. Spørsmålet er om det er vits å flaske når måling med alkometer viser null og hydrometermåleren synker rett til bunns. Hva kan være grunnen til dette? Er det fortsatt håp? Eller er det bare til å helle dette ut og starte på nytt?
Jeg har fulgt artiklene her på norbrygg for best mulig resultat. En mulig feilkilde kan være at jeg brukte gjæren som fulgte med. Dette fordi vinspesialisten i Bergen mente den absolutt var god nok!
Ølet ser forreste overraskende bra ut. Lukter godt, og smaker øl. Dog veldig tam øl.
Brygget har stått og kost seg i 10 dager, og jeg skulle i dag over på flasking. Spørsmålet er om det er vits å flaske når måling med alkometer viser null og hydrometermåleren synker rett til bunns. Hva kan være grunnen til dette? Er det fortsatt håp? Eller er det bare til å helle dette ut og starte på nytt?
Jeg har fulgt artiklene her på norbrygg for best mulig resultat. En mulig feilkilde kan være at jeg brukte gjæren som fulgte med. Dette fordi vinspesialisten i Bergen mente den absolutt var god nok!
Ølet ser forreste overraskende bra ut. Lukter godt, og smaker øl. Dog veldig tam øl.