1,5 kg Hvetemalt ekstrakt (som er 65/35 hvete/basismalt)
2 kg pale malt ekstrakt
200 gram crystal 60 lb som steepes i 30 min
Humle:
Centennial 30 gram @30 min
Saaz 30 gram @ 15 min
Saaz 20 gram @ 5 min
Gjær: Safale US 05
temperatur 15 grader.
IBU ca 23
OG rundt 1,05
Ønsker et produkt som er lettdrikkelig men mer aromatisk og gjerne med litt sitrustoner (fra centennial) i tillegg til tsjekkiske aromaen fra saaz.
Kan dette funke på ett vis?
2 kg pale malt ekstrakt
200 gram crystal 60 lb som steepes i 30 min
Humle:
Centennial 30 gram @30 min
Saaz 30 gram @ 15 min
Saaz 20 gram @ 5 min
Gjær: Safale US 05
temperatur 15 grader.
IBU ca 23
OG rundt 1,05
Ønsker et produkt som er lettdrikkelig men mer aromatisk og gjerne med litt sitrustoner (fra centennial) i tillegg til tsjekkiske aromaen fra saaz.
Kan dette funke på ett vis?