Heihopp
Vi er tre kamerater som er godt igang med brygginga og vi henter inspirasjon fra ting man drikker. Her forleden fant vi den fantastiske IPAen "Garden of Eden" fra To Øl som er brygget med (siterer fra flaskeetiketten her):
Aprikos
Guava
Papaya
Pasjonsfrukt
Mango
Er det noen som har en lignende oppskrift på en "frukt-ipa" eller forslag til hvor mye av og hvilke typer (tørket, fersk, frosset) hver fruktsort man bør bruke på en mellomsterk IPA og hvor i prossesen det bør brukes?
Rett i gjæringskar, eller ved omstikk?
Vi er veldig sugen på å prøve noe lignende.
Har søkt litt rundt men ikke funnet noe klone på denne, da To Øl kanskje er et litt for smalt bryggeri.
Link til To Øl - Garden of Eden hjemmeside:
http://to-ol.dk/home/garden-of-eden/
Vi er tre kamerater som er godt igang med brygginga og vi henter inspirasjon fra ting man drikker. Her forleden fant vi den fantastiske IPAen "Garden of Eden" fra To Øl som er brygget med (siterer fra flaskeetiketten her):
Aprikos
Guava
Papaya
Pasjonsfrukt
Mango
Er det noen som har en lignende oppskrift på en "frukt-ipa" eller forslag til hvor mye av og hvilke typer (tørket, fersk, frosset) hver fruktsort man bør bruke på en mellomsterk IPA og hvor i prossesen det bør brukes?
Rett i gjæringskar, eller ved omstikk?
Vi er veldig sugen på å prøve noe lignende.
Har søkt litt rundt men ikke funnet noe klone på denne, da To Øl kanskje er et litt for smalt bryggeri.
Link til To Øl - Garden of Eden hjemmeside:
http://to-ol.dk/home/garden-of-eden/