[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Smedstad Julegodt
Øltype: Juleale
Antall poeng i konkurransen: 35,67 av 50
OG: 1066
FG: 1014
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 29,7 IBU
Vørtermengde: 150 l
Sluttvolum: 150 l
Malt & sukker
25000 gram 52,5 % Munich malt ? EBC
18000 gram 37,8 % Pilsner Malt ? EBC
3000 gram 6,3 % Crystal malt ? EBC
1500 gram 3,1 % Pale Ale malt ? EBC
150 gram 0,3 % Black Malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
? min ? gr C
Humle
90 gram Nugget 12,5 % alfa pellets koketid 90 min
100 gram Nordbrauer 10,0 % alfa pellets koketid 20 min
15 gram Saaz 2,7 % alfa pellets koketid 5 min
60 gram Cascade 6,6 % alfa hel koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Slurry, 2 liter selvdyrket gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 4 dager ved 18,0 gr C
Modning/sekundærgjæring 6 dager ved 16,0 gr C
lagring 49 dager ved 5,5 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: kunstig
Bryggedato: 27.08.2006
Tappedato: 25.10.2006
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Smedstad Julegodt
Øltype: Juleale
Antall poeng i konkurransen: 35,67 av 50
OG: 1066
FG: 1014
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 29,7 IBU
Vørtermengde: 150 l
Sluttvolum: 150 l
Malt & sukker
25000 gram 52,5 % Munich malt ? EBC
18000 gram 37,8 % Pilsner Malt ? EBC
3000 gram 6,3 % Crystal malt ? EBC
1500 gram 3,1 % Pale Ale malt ? EBC
150 gram 0,3 % Black Malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
? min ? gr C
Humle
90 gram Nugget 12,5 % alfa pellets koketid 90 min
100 gram Nordbrauer 10,0 % alfa pellets koketid 20 min
15 gram Saaz 2,7 % alfa pellets koketid 5 min
60 gram Cascade 6,6 % alfa hel koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Slurry, 2 liter selvdyrket gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 4 dager ved 18,0 gr C
Modning/sekundærgjæring 6 dager ved 16,0 gr C
lagring 49 dager ved 5,5 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: kunstig
Bryggedato: 27.08.2006
Tappedato: 25.10.2006
Kommentar: [/size][/tt]