Kunne tenke meg å sette et juleøl nr. to. Noe lettdrikkelig som passer til den mørke årstid.
Hva med en amerikansk amber? Noen som har brygget noe vellykket de har lyst til å dele?
Øyvind
Navnet?Hva er det som gjør den til en juleamber?
Nellik og kanel kanskje?Navnet?
Nellik og kanel kanskje?
HA! Ikke i følge oppskriften, i alle fall. Amber med litt mye humle er digg til julemat. Derav navnet. Juleøl er ellers et interessant konsept slik sett. Stella Artois var også opprinnelig et juleøl.
Man kan få infeksjon i forbindelse med flasking også. Jeg er på grensen til manisk med renslighet, men likevel var jeg uheldig her. Jeg har sett at et par av flaskene ikke har synlig infeksjonsring, så jeg håper de er bra. Har spart disse
Man ser infeksjonsring som en stripe med partikler eller grums som legger seg på glasset som en tynn ring, på innsiden av flasken, i halsen akkurat i overflaten av ølet. Man ser det lett dersom man holder flasken litt på skrå opp mot lys.