1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Juleølkonkurransen 2014, lørdag 15 november på Tautra

En tråd i 'Juleølkonkurransen' startet av Jorg S, 31 Mai 2014.

  1. gustavf

    gustavf
    Expand Collapse
    Sentralstyre

    Kommer vinneroppskriftene?
     
  2. Bjarte H

    Bjarte H
    Expand Collapse
    Dommer

    Bosted:
    Stavanger
    Det må du nesten spørre Jorg om. Det er han som styrer skuta.

    Edit: Oppskriften Hallstein ønsket var et PF øl, så det publiseres iallefall ikke iom. at vi ikke har samlet inn oppskriftene til PF-ølene.
     
  3. Petter F

    Petter F
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Takk! Yeah :)

    Må virkelig prøve å få til brygging på Klostergården denne gangen.

    Oppskriften min ligger her:
    http://www.haandbryg.dk/cgi-bin/bee...numshow=100&namesearch=&brewersearch=Petter F
     
    Jorg S og Bjarte H liker dette.
  4. Bjarte H

    Bjarte H
    Expand Collapse
    Dommer

    Bosted:
    Stavanger
    Etikettkonkurransen
    1. plass: Eirik Morland - Ginger Colony
    2. plass: Stein Wisted - Nissesprell
    3. plass: Walter Sandø og Ronny Johansen - JuleVeps
     
  5. Aasbrygg

    Aasbrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Følling
  6. Petter F

    Petter F
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Det var inspirert av Gordon Strong, som mener man ikke trenger meske røst/krystallmalter for å trekke ut sukkeret. Ved å tilsette det senere vil man få mindre beske smaker osv fra de mørke maltsortene. En annen fordel med dette er at da kan jeg ha mer basemalt i Speidelen, som har begrensninger mtp volum malt.
     
  7. Aasbrygg

    Aasbrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Følling
    Akkurat, da har jeg lyst til å prøve det. Men når skal jeg da tilsette mørk malt? Jeg mesker som regel i 60 min, og utmesk i 10 min. Kan jeg da tilsette mørk malt etter 40-45 min?
     
  8. Petter F

    Petter F
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Det funker sikkert. Kan prøve å tilsette etter 60 min også, før du begynner på utmesk.
     
  9. Aasbrygg

    Aasbrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Følling
    Ja, kanskje det. Får prøve meg frem.
     
  10. Robert W

    Robert W
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Stavanger
    Kommer det juleølkonkurranse 2015? Info? Er interesert ;)
     
  11. Ahorn

    Ahorn
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Stjørdal
    Har du fått svar på denne? Jeg er også interesert.
     
  12. JensD

    JensD
    Expand Collapse
    Moderator

    Bosted:
    Porsgrunn
    Det kommer nok mer informasjon rett over sommeren. Såvidt meg bekjent så blir klassene de samme som i fjor, så når det kommer til bryggingen er det bare å sette i gang :)
     
  13. Håvard Midtkil

    Håvard Midtkil
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Trondheim
    Er det om ikke annet satt av en dato for publikumsarrangementet på Tautra? Høstkalenderen begynner å bli full.
     
    Bjørnar Tøndel liker dette.
  14. Duckboot

    Duckboot
    Expand Collapse
    Moderator

    Bosted:
    Oslo, Norge
    Se Hjemmesiden
     
    Håvard Midtkil liker dette.
  15. Håvard Midtkil

    Håvard Midtkil
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Trondheim
    Se der kom det, gitt. Artig at jeg spurte rett før. :)
     

Del denne siden