Hei,
jeg tenkte å prøve meg på en melkestout (denne), og kunne tenkt meg å bruke noen rester jeg har liggende.
Oppskriften sier disse to:
Chocolate Malt (689.5 EBC)
Roasted Barley (591.0 EBC)
Mens jeg allerede har disse to liggende fra noen tidligere brygg:
Chocolate Malt (400 EBC)
Roasted Barley (1150 EBC)
Hva vil dere anbefale her? Øke/minske mengden, eller kjøpe nytt? Jeg trenger ikke så mye, så det er ikke snakk om så mye penger. Men om det jeg allerede har kan brukes, så hadde det vært kjekt.
jeg tenkte å prøve meg på en melkestout (denne), og kunne tenkt meg å bruke noen rester jeg har liggende.
Oppskriften sier disse to:
Chocolate Malt (689.5 EBC)
Roasted Barley (591.0 EBC)
Mens jeg allerede har disse to liggende fra noen tidligere brygg:
Chocolate Malt (400 EBC)
Roasted Barley (1150 EBC)
Hva vil dere anbefale her? Øke/minske mengden, eller kjøpe nytt? Jeg trenger ikke så mye, så det er ikke snakk om så mye penger. Men om det jeg allerede har kan brukes, så hadde det vært kjekt.