Sitter og småirriteret meg over ølet mitt.
Pils. Relativt hardt karbonert.
Det er allikevel ganske flatt.
Hvorfor?
Ca 1,2-1,4 bar på 5-6 grader.
Allikevel oppleves det flatt i munnen. Det lager fint skum, som holder. Eg kjenner at det er karbonert, men det er noe som mangler.
En kollega av meg som er langt inni vinens verden, spurte en gang om flasker karbonert med sukker hadde større bobler. Som i at det skulle/burde det bli.
Har det noe å si. Det høres ikke feil ut. Eg ser knapt bobler i ølene mine
De flaske karbonert med dekstrose har hatt større bobler.
Hva er dette?
For ordens skyld. Fatene er tette og ølet har fått lang til til å karbonere. Det gjelder mange fat.
Ingen har bobler som feks en kjøpepils.
Pils. Relativt hardt karbonert.
Det er allikevel ganske flatt.
Hvorfor?
Ca 1,2-1,4 bar på 5-6 grader.
Allikevel oppleves det flatt i munnen. Det lager fint skum, som holder. Eg kjenner at det er karbonert, men det er noe som mangler.
En kollega av meg som er langt inni vinens verden, spurte en gang om flasker karbonert med sukker hadde større bobler. Som i at det skulle/burde det bli.
Har det noe å si. Det høres ikke feil ut. Eg ser knapt bobler i ølene mine
De flaske karbonert med dekstrose har hatt større bobler.
Hva er dette?
For ordens skyld. Fatene er tette og ølet har fått lang til til å karbonere. Det gjelder mange fat.
Ingen har bobler som feks en kjøpepils.