Hei.
Da er det for min del på høy tid å starte en tråd på dette.
Jeg sliter altfor ofte med flaskekarboneringen, flere batcher har blitt helt uten kullsyre, uten at jeg har anelse om hvorfor. Korken viser ingen tegn til lekkasje.
Brygger med en bb60 og bruker som oftest ferdige sett fra olbrygging.no
Tilsetter 6g farin pr. Liter i dunken jeg tapper fra. Dette blandes godt før jeg tapper på flasker. Settene har bare en pakke tørrgjær pr. 25 liter, men jeg opplever aldri problemer med selve utgjæringen (FG er alltid under 0.20)
Karboneringen skjer på 20+grader.
Noen som har tips om hva jeg gjør feil ?
Da er det for min del på høy tid å starte en tråd på dette.
Jeg sliter altfor ofte med flaskekarboneringen, flere batcher har blitt helt uten kullsyre, uten at jeg har anelse om hvorfor. Korken viser ingen tegn til lekkasje.
Brygger med en bb60 og bruker som oftest ferdige sett fra olbrygging.no
Tilsetter 6g farin pr. Liter i dunken jeg tapper fra. Dette blandes godt før jeg tapper på flasker. Settene har bare en pakke tørrgjær pr. 25 liter, men jeg opplever aldri problemer med selve utgjæringen (FG er alltid under 0.20)
Karboneringen skjer på 20+grader.
Noen som har tips om hva jeg gjør feil ?