Kegerator - Triple Tap

Glensen

Norbrygg-medlem
Heisann!

Jeg har anskaffet meg en Kegerator - Triple Tap. Når jeg tapper kommer det bare skum. Satt serveringtrykk til ca 0.3 bar og da fungerer det.
Karboneringstrykk har vært på ca 0.8 bar.
Vil jeg miste noe av karboneringen hvis jeg setter serveringstrykket til 0.3 bar?
Eller er det noe jeg gjør feil når jeg tapper ved ca 0.8 bars trykk?

Ha en flott dag folkens.
Mvh
Glensen.
 
Setter du trykket til 0,3 bar vil trykket på fatet bli det samme, og ølet vil etterhvert miste kullsyre.
Angående skumming:
Åpner du kranen fullt når du tapper?
Er ølet overkarbonert (hvilket trykk har du karbonert med)?
Hva er dimensjonene på slangene, både lengde og tykkelse?
 
Hei.
Bruker de slagene som fulgte med kegerator.
Ølet ble karbonert med ca 0.8- 0.9 bar.
Tapper ikke med kranene helt åpen.
Mvh
Glensen
 
Hei.
Bruker de slagene som fulgte med kegerator.
Ølet ble karbonert med ca 0.8- 0.9 bar.
Tapper ikke med kranene helt åpen.
Mvh
Glensen
Såvidt jeg har forstått bør tappekraner behandles som "ON/OFF", dvs kjapt åpne helt opp, og kjapt lukke igjen :)
 
Takk for tips og råd :) Tror fatene som jeg testet var overkarbonert. På ca 3- 4 grader skal visstnok trykket være på 0.5/ 0.6 og ikke noe mer hvis jeg regnet riktig. På de fatene jeg testet hadde trykket stått på ca 1 bar lenge med samme temperatur. Får teste når det jeg brygget i dag skal trykksettes. :)
 
Tilbake
Topp