Kommentarer ønskes på juleale oppskrift

sveinmil

Norbrygg-medlem
Hei
Det skal brygges Juleale på lørdag og siden det hadde vært ekstra trist å fått et mindre bra brygg til jul så spør jeg om litt hjelp til oppskriften :help: :)
Noen som har noen kommentarer på følgende oppsett?

Juleale


Recipe Specs
----------------
Batch Size (L):          120.0
Total Grain (kg):        42.000
Total Hops (g):          500.00
Original Gravity (OG):    1.064  (°P): 15.7
Final Gravity (FG):      1.016  (°P): 4.1
Alcohol by Volume (ABV):  6.29 %
Colour (SRM):            29.1  (EBC): 57.2
Bitterness (IBU):        51.4  (Tinseth)
Brewhouse Efficiency (%): 60
Boil Time (Minutes):      60

Grain Bill
----------------
30.000 kg Maris Otter Malt (71.43%)
5.000 kg Crystal 60 (11.9%)
4.000 kg Crystal 20 (9.52%)
2.000 kg Crystal 120 (4.76%)
1.000 kg Chocolate (2.38%)

Hop Bill
----------------
300.0 g Cascade Pellet (7.8% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (2.5 g/L)
200.0 g East Kent Golding Pellet (4.7% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (1.7 g/L)

Gjær tenker jeg s-04

Tenker å krydre det ene gjæringskaret med krydderblandingen som er foreslått her:
http://www.bryggselv.no/products/yuletide-ale-2013-lsett-25l
 
Tilbake
Topp