Halla folkens. Vil dele denne oppskriften med dere. Den var ferdig for 1 uke siden, da satte jeg 2 flaske inn i kjøleskapet. Den siste drakk jeg i dag, og den var NYDELIG.
Hvordan dere vil klasifisere denne er opp til dere, men om dere liker lys og lett øl, så er denne noe for dere.
19L brygg
60 min
4,55kg Pilsner Belgisk
0,20kg caramunich II (Weyerman)
Humle:
60min 6g Northern Brewer
60min 20g Celeia
15min 1 tab whirlfloc \ prof (ikke nødvendig egentlig)
15min 20g Celeia
5min 10g Fuggle
Gjær:
1 rør WLP840 American Lager Yeast
Tørrhumle:
14 dager 10g Celeia
OG 1,053
IBU: 21
EBC 13,8
ABV 5,2
KONKLUSJON:
Hvorfor er denne så bra da? Ganske enkelt. Den var ekstremt lett å drikke. Og tanken på å drikke denne i sola får meg til å smile. Den hadde en lett søt smak, med en god fruktig eple smak. Den var virkelig en øye-åpner. Selv liker jeg best IPA i forskjellige variasjoner. Favoritten er vel Black IPA, men noen gang er det godt med noe annet.... Da passet denne perfekt.
Jeg lagde dette ved å bruke BIAB, men jeg er sikker på at dere klarer å finne ut av vannmengde.
Lykke til. Håper dere ønsker å prøve den.
Hvordan dere vil klasifisere denne er opp til dere, men om dere liker lys og lett øl, så er denne noe for dere.
19L brygg
60 min
4,55kg Pilsner Belgisk
0,20kg caramunich II (Weyerman)
Humle:
60min 6g Northern Brewer
60min 20g Celeia
15min 1 tab whirlfloc \ prof (ikke nødvendig egentlig)
15min 20g Celeia
5min 10g Fuggle
Gjær:
1 rør WLP840 American Lager Yeast
Tørrhumle:
14 dager 10g Celeia
OG 1,053
IBU: 21
EBC 13,8
ABV 5,2
KONKLUSJON:
Hvorfor er denne så bra da? Ganske enkelt. Den var ekstremt lett å drikke. Og tanken på å drikke denne i sola får meg til å smile. Den hadde en lett søt smak, med en god fruktig eple smak. Den var virkelig en øye-åpner. Selv liker jeg best IPA i forskjellige variasjoner. Favoritten er vel Black IPA, men noen gang er det godt med noe annet.... Da passet denne perfekt.
Jeg lagde dette ved å bruke BIAB, men jeg er sikker på at dere klarer å finne ut av vannmengde.
Lykke til. Håper dere ønsker å prøve den.