Kurs i Usmaker

Da kan jeg ikke. Noe jobbgreier jeg ikke kan skippe. Forsøker meg med 18. okt eller 8. nov ☺
 
Noen som har info om kordan usmakene tilsettes?

Om det er mest egnet med flasker eller....?

Et utested kunne kanskje være en mulighet. Der er det ingen leige, men ølet dyrere.
 
Jeg leste at det er noen spesielle usmakpiller (!), så jeg antok at de blandes ut i vann for å "rendyrke" usmaken. Men ærlig talt aner jeg ikke :rolleyes:

Edit: d'oh! Alle som venter på avholde usmakkurs kan snart glede seg til å få kjemikaliene som skal tilsettes ølet. Spesiallagde sett med usmakpiller, tilpasset Norbrygg sitt kursopplegg, sendes fra produsenten i England 22. september og kommer til Norge omtrent ei uke senere.
 
Hei, utlendinger. ;)

Ref. hvordan det gjøres (vi er omtrent på samme sted som dere), så fant @gjersoe i vår gruppe et finfint bilde.
10405332_648691825209481_2763331605964515619_n.png


http://forum.norbrygg.no/threads/bryggelag-klubb-i-ostfold.22705/page-2#post-230397

Lykke til med Bergenlauget. :)
 
Heisann.
Er helt ny her og venter på medlemskap, men det ramler vel på plass snart.
Kunne gjerne tenkt meg å vært med på Usmak kurs.
 
Grovt overslag viser 8 interesserte.
Har sendt mail med noen spørsmål for vi bestiller.
Tror lokale også skal ordne seg.
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp