hansbt
Norbrygg-medlem
Så langt har jeg kun brygga med tørrgjær.
Funnet det lettvint og raskt.
Ved brygging av pils har jeg stort sett brukt 3 pakker 34/70.
Kostnadene blir litt drøye på gjær for en batch.
Har vurdert høsting av gjær, men ikke prøvd så langt.
Litt redd for å dra med for mye humle av forrige batch.
Men hvordan fungerer det å lage starter av en pakke 34/70?
Har ikke annet utstyr enn kolbe for å blande vann, spraymalt og gjær i.
Holde det på riktig temperatur og riste inn oksygen med jevne mellomrom.
Vil det funke? Eventuelt hvor mye vann/spraymalt?
Funnet det lettvint og raskt.
Ved brygging av pils har jeg stort sett brukt 3 pakker 34/70.
Kostnadene blir litt drøye på gjær for en batch.
Har vurdert høsting av gjær, men ikke prøvd så langt.
Litt redd for å dra med for mye humle av forrige batch.
Men hvordan fungerer det å lage starter av en pakke 34/70?
Har ikke annet utstyr enn kolbe for å blande vann, spraymalt og gjær i.
Holde det på riktig temperatur og riste inn oksygen med jevne mellomrom.
Vil det funke? Eventuelt hvor mye vann/spraymalt?