Det var jo spekulasjoner og synsinger jeg ville ha? Jeg mener ikke å støte Speideladelen unødvendig ved å snakke ned maskinen, men jeg er altså ikke fornøyd, om du er fornøyd så flott det.
Interresant dette med å kjøre no sparge og fylle over røret. Det skal jeg jaggu prøve på nesten gang? Hvordan gjør dere det i praksis? Fyller på mer vann etter at malten er hatt i?
Og for igjen skrive så er prosessen på kald side like som tidligere med riktig gjærmengder, starter, O2 med brusestein, kjøleskap med kalibrert STC, lukket gjæring, lukket overføring til fat. Brygg satt på annet oppsett gir etter hva jeg mener et bedre øl, med akkurat samme behandling på kald side.
Interresant dette med å kjøre no sparge og fylle over røret. Det skal jeg jaggu prøve på nesten gang? Hvordan gjør dere det i praksis? Fyller på mer vann etter at malten er hatt i?
Og for igjen skrive så er prosessen på kald side like som tidligere med riktig gjærmengder, starter, O2 med brusestein, kjøleskap med kalibrert STC, lukket gjæring, lukket overføring til fat. Brygg satt på annet oppsett gir etter hva jeg mener et bedre øl, med akkurat samme behandling på kald side.
Sist redigert: