andersv20
Norbrygg-medlem
Vi vurderer ny kjøler og trenger litt erfaringer med disse!: https://www.bryggselv.no/proff/Kjøl...AKT-40-K-Kvalitet-fra-Lindr102206-p0000016981
Så 1: Hva er greia? Forstått at de er tuftet på ny og bedre teknologi og er veldig populære, men hvor stor er forskjellen til tradisjonelle kjølere? Verdt å oppgradere?
Og 2: Er det i det hele tatt noe poeng med luftkompressor-modellene? Jeg synes det virker tull å spytte i mange tusen ekstra i dette siden jeg regner med det stort sett bare kan brukes når du vet at du vil tømme hele fat, og gjøre det relativt fort, som på NM, men stort sett aldri ellers. Er generelt _sykt_ skeptisk til hele konseptet med luft som drivgass og mistenker den bare vil utgjøre en fristelse til å bruke den oftere enn man bør, og at vi vil tape mange liter god øl ved å ha denne muligheten. Overser jeg noe her?
Takk for svar!
Så 1: Hva er greia? Forstått at de er tuftet på ny og bedre teknologi og er veldig populære, men hvor stor er forskjellen til tradisjonelle kjølere? Verdt å oppgradere?
Og 2: Er det i det hele tatt noe poeng med luftkompressor-modellene? Jeg synes det virker tull å spytte i mange tusen ekstra i dette siden jeg regner med det stort sett bare kan brukes når du vet at du vil tømme hele fat, og gjøre det relativt fort, som på NM, men stort sett aldri ellers. Er generelt _sykt_ skeptisk til hele konseptet med luft som drivgass og mistenker den bare vil utgjøre en fristelse til å bruke den oftere enn man bør, og at vi vil tape mange liter god øl ved å ha denne muligheten. Overser jeg noe her?
Takk for svar!