Håkon Halvorsen
Norbrygg-medlem
Hei.
Laget en NZ IPA i forbindelse med konkurransen til Skudenes bryggeri.
Humlene jeg brukte var nyinnkjøpte.
Tørrhumlet på 15 grader de siste 3 dagene før tapping (lukka overføring til fat, ærlig forsøk på det hvertfall..)
Men nesten bare bitterhet og veldig lite fruktighet og aroma.
Legger ved link til oppskrift om noen gidder å ta en titt. Om det er noe jeg har missa grovt på..?
Laget en NZ IPA i forbindelse med konkurransen til Skudenes bryggeri.
Humlene jeg brukte var nyinnkjøpte.
Tørrhumlet på 15 grader de siste 3 dagene før tapping (lukka overføring til fat, ærlig forsøk på det hvertfall..)
Men nesten bare bitterhet og veldig lite fruktighet og aroma.
Legger ved link til oppskrift om noen gidder å ta en titt. Om det er noe jeg har missa grovt på..?